Over mijzelf

You can only be you cause I can only be me

Na mijn afstuderen in 1993 aan de Universiteit in Leiden ben ik gestart met het werken met kinderen. Als basis in de diagnostiek voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, kwam ik in aanraking met de diversiteit aan gezinnen en hoe ieder gezin haar eigen cultuur creëerde.

Zo basaal als de bedding van het gezin is, begon ik me steeds meer te verdiepen in de ontwikkeling van de mens, het belangrijke fundament van het gezin, de hechting en daar waar het stagneerde. Dit inspireerde me om zowel met volwassenen als met kinderen te werken.

Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog. Mijn specialisatie is de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Het is een evidence-based therapie waarin emotionele belevingen lijfelijk ervaren worden. Binnen deze richting van de psychotherapie heb ik me verder gespecialiseerd in de Emotion Focused Therapy.

Ik werk met verschillende andere collega’s in de regio samen waarin er intervisie plaatsvindt. Naast het overleg neem ik ook deel aan werkgroepen. Op de maandag en dinsdag behandel ik volwassenen bij het PEC-ggz.