Na mijn afstuderen in 1993 aan de Universiteit van Leiden in de pedagogische wetenschappen ben ik gestart met het werken met kinderen. Als basis in de diagnostiek voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, kwam ik in aanraking met de diversiteit van gezinnen en hoe ieder gezin haar eigen cultuur creëerde.

Zo basaal als de bedding van het gezin is, begon ik me steeds meer te verdiepen in de ontwikkeling en levenslijn van de mens, het fundament van het gezin, de hechting en daar waar het stagneerde. Dit inspireerde me uiteindelijk om met volwassenen te gaan werken, waarbij de doelgroep adolescenten en volwassenen vanaf 16 jaar is.

Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog. Mijn specialisatie is de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Binnen deze richting van de psychotherapie heb ik me verder gespecialiseerd in de Emotion Focused Therapy.

Ik werk met verschillende collega’s in de regio samen waarin er intervisie plaatsvindt. Naast het overleg neem ik ook deel aan werkgroepen en ben ik hoofddocent van het vak persoonsgerichte experientiele psychotherapie bij de Rino zuid. Ook doceer en superviseer ik in de levels van het Emotion Focused Therapy Instituut Nederland (Eftin). In mijn praktijk geef ik supervisie en leertherapie voor psychologen en psychiaters in opleiding tot een specialisme.

De praktijk is gevestigd binnen de ring van Eindhoven in het stadsdeel Gestel.

De volgende registraties zijn in mijn bezit:

Psychotherapeut BIG & GZ-Psycholoog BIG

VPEP persoonsgericht experientieël psychotherapeut, supervisor en leertherapeut

isEFT certified international EFT-i therapeut en supervisor