Over mijzelf

Na mijn afstuderen in 1993 aan de Universiteit van Leiden ben ik gestart met het werken met kinderen. Als basis in de diagnostiek voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, kwam ik in aanraking met de diversiteit van gezinnen en hoe ieder gezin haar eigen cultuur creëerde.

Zo basaal als de bedding van het gezin is, begon ik me steeds meer te verdiepen in de ontwikkeling van de mens, het fundament van het gezin, de hechting en daar waar het stagneerde. Dit inspireerde me uiteindelijk om met volwassenen te gaan werken, waarbij de doelgroep adolescenten en volwassenen vanaf 16 jaar oud is.

Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog. Mijn specialisatie is de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Binnen deze richting van de psychotherapie heb ik me verder gespecialiseerd in de Emotion Focused Therapy.

Ik werk met verschillende andere collega’s in de regio samen waarin er intervisie plaatsvindt. Naast het overleg neem ik ook deel aan werkgroepen en ben ik als hoofddocent betrokken bij de opleiding tot GZ psycholoog bij de Rino zuid. Op de maandag en dinsdag behandel ik volwassenen bij het PEC-ggz.